10 Şubat 2012 Cuma

Limango-Gamze Saraçoğlu Defilesi

Gamze Saraçoğlu Defilesinin Bu Yıl Da Co-Sponsoru limango!

limango’nun moda ve tasarım danışmanı Gamze Saraçoğlu’nun IFW kapsamında 8 Şubat’ta gerçekleşecek ilk hazır giyim defilesinin bu yıl da co-sponsoru özel alışverişin alışverişin öncü platflormu limango!



Gamze Saraçoğlu’nun 2013 sonbahar-kış ilk hazır giyim koleksiyonu “Kuzey Yamacı” dünyanın en ünlü kadın dağcısı Wanda Rutkiewicz’in yaşamından ilham alıyor. K2’ye tırmanan ilk, Everest’e tırmanan üçüncü kadın dağcı olan Rutkiewicz’in hayatında yaşadığı paradokslar tasarımcının bu koleksiyonunda farklı bir yorum ile sunuluyor.

1992 yılı mayıs ayında dokuzuncu 8 binlik zirve denemsi yaptığı Kangchenjungada'da rotanın güneybatı yüzünde hayata veda eden Rutkiewicz, bu denemede yaşamını yitirmeseydi dünyadaki 14 tane 8 binlik zirvenin hepsine birden tırmanmış ilk kadın olacaktı. 

Bu güçlü ama bir o kadar da naif kadının aşkı ve tutkuları arasındaki savaşı, günlük hayatı ile dağcılık arasında sert uçlarda geçen yaşamı, ince ruhu ile bu kadar sert bir sporu birleştirişinin yorumları bu koleksiyonda hayat buluyor.


Yapılan yorumlar :

0 yorum konu: “Limango-Gamze Saraçoğlu Defilesi”

←   →

Mill & Fashion Kampanyası

Eros pırlanta - Eros gümüş

Blog Arşivi

 

Telif hakkı © 2009 - 2011 online alışveriş siteleri